dimarts, 15 d’abril del 2014

Arpilleristes de Congrés-Indians i Sant Roc intercànvien impressions i experiències


El passat 9 d'abril, va tenir lloc un inercanvi d'experiències força interessant entre arpilleristes del barri Congrés-Indians de Barcelona i del barri de Sant Roc de Badalona.

El grup d'arpilleristes del barri de Congrés-Indians de Barcelona neix a l'octubre de 2012 amb un taller d'iniciació al món de les arpilleres de la mà de Manoli Garcia del grup de Sant Roc. En l'actualitat es reuneixen periòdicament per a fer les seves creacions mentre aprofondeixen en el món de les arpilleres, el seu "esperit", experimentació tècnica, la temàtica, l'us terapèutic, la conservació...


L'exposició d'aquest grup Dona i ofici. Mostra d'Arpilleres (Del 5 de març al 5 de juny de 2014) ha portat a les arpilleristes de Sant Roc a conèixer les darreres creacions i intercanviar experiències entorn de les arpilleres, la seva tècnica i altres temes com el voluntariat i l'acció social.

Les dones de Sant Roc han explicat l'evolució de l'arpillera col·lectiva que estan elaborant sobre la vida de la Fundació Ateneu Sant Roc i la propera exposició d'arpilleres reivindicatives. La Manoli ha explicat també com sovint manté arpilleres vives a les quals va afegint element.


La trobada va concloure amb una mirada al món infantil, arpilleres de nens de 5 anys d'un taller realitzat en 3 o 4 sessions al barri de Congrés-Indians, on els més petits han cosit les seves històries.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada