divendres, 1 de juny del 2018

Trobada de dones cosidores

Organitza: ONG Centre Sant Martí
1 de juny de 2018 de 09:30 a 14:00 h
Lloc: Casal de Barri La Pau-Piramidón (c. Pere Vergés, 1) Activitats relacionades, a la plaça la Pau
Adreçat a dones que impulsen i participen en projectes de costura


Cosint oportunitats és una jornada dins del projecte Energies Comunitàries de l'Ajuntament de Barcelona, gestionat per  la Cooperativa Etcèteres. Neix amb el desig de crear xarxa i donar visibilitat i reconeixement a projectes i agents comunitaris que volen fer de Barcelona una ciutat més justa i democràtica.

Un espai d'intercanvi al voltant de la costura. Diferents grups de dones de la ciutat s’organitzen per a promoure projectes d’activitat comunitària i econòmica. A partir de l’interès del grup de dones i costura de La Verneda s'obre un espai d’intercanvi per afavorir el coneixement mutu, l’intercanvi d’experiències i aprenentatges i la creació d’una xarxa de suport entre aquests. 

Les experiències convidades son: Més amb menys Roquetes, grup de costura Centre Cívic Trinitat Vella, grup de costura Centre Cívic Besòs, ONG Centre Sant Martí, Teixint Vincles, Diomcoop, Dones Klem, Mujeres Pa'lante, Fundació Pare Manel

El grup d'arpilleres de Sagrada Família, van participar en la jornada d'Energies Comunitàries, oberta al públic i després del dinar a partir de les 16 h a la plaça de la Pau, la trobada va tenir com a punt final una mostra dels treballs realitzats per les dones.

La trobada va ser un dia especial, potent, motivador, i per al grup d'arpilleres de Sagrada Família, un dia de retrobar-nos, compartir, riure i seguir enfortint els vincles en un nou espai, entre noves dones i projectes que ens han enriquit moltíssim.

Gràcies a totes les participants i a Energies Comunitàries per crear un ambient tan acollidor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada